Profil

Vi er et firma, som tilbyder høj kvalificeret assistance, rådgivning og sparring for små og mellemstore virksomheder.

Vi har som målsætning, at yde rådgivning, revision og regnskabsmæssig assistance på et højt fagligt niveau som lever op til kundens forventninger og som skaber værdi for kunden. Dette sker gennem professionel og værdiskabende sparring.

Hos Leicht Simonsen Statsautoriseret Revisor Aps er den personlige kontakt en meget vigtig del af den professionelle rådgivning til vores kunder. Også når kunden ikke bor lige i nærheden.

Hos os vil du blive tilknyttet en revisorassistent som i samarbejde med den statsautoriserede revisor vil tage sig af alle opgaver vedrørende netop din virksomhed. Dette gøres for at sikre et højt kendskab til virksomheden, så vi kan rådgive dig på den bedste måde. Da vi er et lille firma med få medarbejdere, har alle medarbejdere et vist kendskab til alle vore kunder, så du også kan få hjælp, selvom din sædvanlige revisorassistent ikke er til stede.

Vi stræber at besvare alle henvendelser så hurtigt som det er muligt under hensyntagen til den pågældende henvendelses art og omfang, samt at besvarelsen er forståelig for vore kunder.

Det høje faglige niveau sikres ved stor fokus på kvaliteten af det udførte arbejde og ved et kvalitetsstyringssystem, som sikre løsning af opgaver efter gældende praksis. Hertil kommer at vi er underlagt ekstern kvalitetskontrol.

Leicht Simonsen Statsautoriseret Revisor Aps har over 25 års erfaring i revisionsbranchen.

Vi deltager gerne i et uforpligtende møde, hvor vi kan gennemgå, hvad vi kan gøre for netop din virksomhed!

Ring til os og aftal et møde – de første 2 timer er gratis – de næste er alle pengene værd.

Leicht Simonsen Statsautoriseret Revisor Aps - Jernbanegade 2, 1 - 7900 Nykøbing Mors - CVR nr. 10415837 - Telefon 96 69 03 99 - e-mail sls@leicht-simonsen.dk