Om Leicht Simonsen Statsautoriseret Revisor Aps

Statsautoriseret revisor Simon Leicht Simonsen har stor set altid haft egen revisions virksomhed.

Simon Leicht Simonsen brænder især for udvikling af virksomheder og at hjælpe mennesker enten med at komme godt igang med nye projekter eller komme godt videre med deres eksisterende foretagender.

Nysgerrighed omkring ny viden og hjælpsomhed er de personlige egenskaber, han lægger vægt på i firmaet.

Hos Leicht Simonsen Statsautoriseret revisor Aps er Simon Leicht Simonsen og Jimmy Pedersen garant for kvalitet og en personlig tilgang til ydelserne, der rummer stort set al økomnomisk rådgivning, regnskab og skat for alle små og mellemstore virksomheder.

Leicht Simonsen Statsautoriseret revisor Aps er underlagt og følger Revisortilsynets kvalitetskontrol.

Medlem af FSR

Hvad siger kunderne?

Leicht Simonsen har virket som revisor for K/S Danske Immobilien siden 2003. Selskabet er stiftet af KFI (Købmændenes Finanseringsinstitut) or Arla Food Finance A/S og med de betydelige kompetencer som Leicht Simonsen har indenfor revision af både danske og tyske ejendomsselskaber er der leveret et uvurderligt bidrag til selskabets solide regskabsresultater i de seneste 12 år.

Som adm. direktør i selskabet siden 2003 er det både min opfattelse, og selskabets formand, fra 2003 til 2015, Marcus Cholewas opfattelse, at revision af selskabet er sket punktligt og med stor akkuratesse.

Mogens Møller

Adm. direktør
Prime Office og K/S Danske Immobilien

I gennem snart 20 år har jeg haft Leicht-Simonsen som samarbejdspartner og som økonomisk rådgiver – såvel privat som erhvervsmæssigt. Og jeg overraskes stadig positivt over Leicht-Simonsens overblik og ekspertise vedr. mine stadig skiftende økonomiske forhold og transaktioner. Det har drejet sig om privat økonomi, investering, ejensomsadministration, fondsoprettelse mv. Og altid har “papirarbejdet” været i orden og rettidigt, ligesom mine “diskussioner” med Skat nu hører fortiden til.

Med tak og mine bedste anbefalinger.

Claus Thomasen, Odder
direktør
K/S Cobol og Danovi IVS

Jeg/vi har kun modtaget gode råd.

Altid i en hyggelig atmosfære og i behagelige omgivelser. God sparring nationalt og internationalt. Konstruktive og fornuftige løsninger til fornuftige priser.

Henrik Hendriksen, Ålborg
Opfinder af system til fjernelse af røg fra svejsning, Busy Bee luftrenser, system til fjernelse af mug og svampe i køleanlæg, special ventilation til BMW i München og Dingolfing i Bayern.
Top Governance på Aalborg Business School
Formand for bestyrelsen hos Vestas Aircoil A/S i 3 år

Leicht Simonsen Statsautoriseret Revisor Aps - Jernbanegade 2, 1 - 7900 Nykøbing Mors - CVR nr. 10415837 - Telefon 96 69 03 99 - e-mail sls@leicht-simonsen.dk