Nyt moms- og skattetjek

*Lad os rette fejlene i stedet for Skat, så sanktioner undgås*

Skattetjek af små og mellemstore virksomheder Skatteministeriet har i samarbejde med FSR – danske revisorer udarbejdet et nyt moms- og skattetjek. Det vil i første omgang blive testet af via en forsøgsordning målrettet de små og mellemstore virksomheder. Moms- og skattetjekket indebærer, at små og mellemstore virksomheder efter eget ønske kan få en revisor til at gennemgå en række udvalgte skatteforhold, f.eks. beskatning af personalegoder og indtægtsføring af aktiviteter. Moms- og skattetjekket målrettes de områder, hvor skattemyndighedernes erfaring viser, at der oftest kan være risiko for fejl. Tjekket skal gøre det lettere for virksomhederne at få identificeret og rettet op på fejl, inden de indberetter oplysninger til skattevæsenet – og dermed give de virksomheder, der ønsker at følge reglerne, en større vished for, at de betaler korrekte skatter og moms. Samtidig forventes moms- og skattetjekket at kunne betyde, at skattemyndighederne kan fokusere kontrolarbejdet på de virksomheder, der forsøger at skatteunddrage.

Pressemeddelelse af 10. oktober 2017

, , ,

Der kan ikke skrives kommentarer.

Leicht Simonsen Statsautoriseret Revisor Aps - Jernbanegade 2, 1 - 7900 Nykøbing Mors - CVR nr. 10415837 - Telefon 96 69 03 99 - e-mail sls@leicht-simonsen.dk